2020 için en iyi koruyucu iPhone kılıfları

Abone Ol 

iPhone’un güzel bir cihaz olduğunu herkes bilir ancak güzellik genellikle kırılgan olabilir. Tüm hava koşullarında dışarıda çalışıyorsanız veya maceraya çıkmaktan hoşlanıyorsanız bu tarz durumlarda telefonunuza zarar gelmemesi için dikkat etmeniz gerekmekte ama bazen dikkat etmek çözüm olmayabiliyor bizde bu tarz durumlar için en iyi koruyucu iPhone kılıflarını sizler için listeledik, işte en iyi iPhone kılıfları;

İçindekiler

Ghostek Atomic Slim Case

Ghostek Atomic Slim Case, güçlü bir polikarbonat arka panel ile şok emici TPU iç çekirdekten yapılmıştır, hafif ama sağlam bir alüminyum çerçeve kullanılmıştır. Ghostek Atomic Slim Case, (3,6 metre) düşmeye karşı koruma sunar.

Gear4 Platoon Drop Case

Gear4 ürün yelpazesinde en koruyucu olanıdır ve 6 metreye kadar düşme koruması sağlar.

Speck Presidio Grip Case

Herhangi bir ölçü ile favori iPhone kılıflarından biri olan Speck Presidio Grip de oldukça sağlam. 13 metreye kadar düşmelere dayanabilir.

Urban Armor Gear Monarch Case

İPhone’unuzun her köşedeki yüzeylerden ve hava yastıklarından kaymasını önleyen lastik ayaklar da dahil olmak üzere beş koruma katmanı ile yapılmış, Dış çerçeve metal gibi görünse de, aslında metal gibi görünmek için yapılmış hafif bir plastiktir. 8 ile 26 kez düşmelere dayanabileceği söylenmekte.

Incipio Aerolite Case

Aerolite kılıfı, Incipio’nun özel FortiCore malzemesinden yapılmış esnek, yivli yumuşak çekirdeğe kaynaşmış, çeşitli renk ve stillere sahip çizilmeye dayanıklı sert dış kabuktan yapılmıştır. FortiCore iç kısmı darbelere karşı son derece dayanıklıdır ve iPhone’unuzu ciddi hasarlardan koruyabilir.

Mous Contour Case

Bir çok kılıf üreticisi, Mous gibi görünmeyen ancak çekici görünen sağlam kılıflar yapmak için mücadele ediyor. Dokulu deri sırtlı yeni Contour çizgisi gerçekten şık, kesim ayırt edici ve orijinal ve Mous. Polikarbonat ve TPU kombinasyonu ile ciddi derecede düşmeye karşı koruma sağlar.

Catalyst Impact Protection Case

Bu kılıf, 3 metreye kadar 9.9 feet’e kadar düşmelere karşı koruma sunar ve iPhone’unuzu zarar görmekten koruyacak farklı ve pratik bir tasarıma sahiptir. Yükseltilmiş bir çerçeve, ekranınızın asla dokunmamasını sağlar aynı zamanda bir bileklik kordonu ile birlikte gelir. Catalyst, açma / kapama düğmesi için kadran tasarımının çıktığı su geçirmez kılıflarıyla bilinir. Catalyst hala su geçirmez bir kılıf sunuyor, ancak en yeni iPhone’ların IP68 derecesine sahip olmasına gerek yok ve bu sağlam kılıf kadar su koruması sunmuyor. Ayrıca toz ve kalıntıları uzak tutar. Bu kılıfı siyah, kırmızı, mavi ve turuncu veya açık çeşitlerde alabilirsiniz. iPhone kılıfları arasında iyi bir seçenek olabilir.

Tech21 Evo Check Case

Sağlam iPhone kılıflarından bazıları pahalı olabilir, ancak bazen buna değer. İşte Evo Check o kılıflar arasında yer almayı başaranlardan, iPhone’unuz için iyi bir seçenek olabilir.

Otterbox Defender Series Pro Case

Otterbox, Tutuşunu artıran temiz hatlara sahip polikarbonat bir kabukla çevrelenmiş dayanıklı bir sentetik kauçuk kapaklı katmanlı bir tasarıma sahiptir. Bu kılıf aynı zamanda mikroplara karşı koruma sağlamak için OtterArmor Mikrobiyal Savunma da sunmaktadır. iPhone kılıfları arasında iyi bir seçenek olabilir.

Case-Mate Tough Groove Case

Yanardöner yüzey, cihazın içindeki ışığa ve renge bağlı olarak değişir. Sert, yivli sırt ve esnek kenarlar harika bir tutuş sunar ve aynı zamanda 10 metreye kadar düşme koruması sunar. Arkada iyi görünmesini sağlamak için çizilmeye karşı dayanıklı bir kaplama var ve kablosuz şarjın kılıf ile iyi çalıştığı söylenmekte.

Lifeproof Frē Case

Lifeproof, IP68 derecesine sahiptir, yani sızıntı yapmadan bir saate kadar 6,6 feet (2 metre) derinliğe kadar suya daldırılabilir ama durduk yerde suya daldırmanız önerilmez, aquapark gibi alanlarda iPhone’unuzu sudan korumakta faydası olabilir.

Griffin Survivor Extreme Case

Griffin, Betona 15 metreye kadar düşme testi yapıldığı söylenmekte ve telefonunuzu içeride güvenli bir şekilde yastıklamaktadır. Burada kullanılan FortiCore malzemesi darbe şokunu dağıtmada ustadır. Ayrıca düğme ve bağlantı noktası kapaklarını da bulacaksınız, böylece toz, yağmur, çamur veya kar girip herhangi bir hasara neden olma şansı şu an için yoktur.

Spigen Tough Armor Case

Spigen, Sert bir polikarbonat dış kabuk ile eşleştirilmiş, yatay bir kickstand ile birlikte esnek bir TPU iç kasası olan klasik bir çift katmanlı kılıf. Bu kılıf öbür iPhone kılıflarına göre biraz kalındır.

RhinoShield SolidSuit Case

RhinoShield, Çerçeve, iPhone’unuzu 11 fit’e kadar düşmelere karşı korumak için arka ve ön kısımda uzanır. Çoğu düşme ve çarpma için bu durum yeterli olacaktır ama yinede ekran koruyucusu takmanız önerilir. iPhone kılıfları arasında iyi bir seçenek olabilir.

Casetify Impact Case

Casetify, (6) metreye kadar düşme koruması sunar. Şık tasarımı ve koruması ile iPhone kılıfları arasında iyi bir seçenek olabilir.

2020 iPhone kılıfları

Leave a Reply