PUBG Mobile E-Posta Değiştirme – 5 Madde İle Kolay Adım

Abone Ol 

PUBG Mobile e-posta değiştirme işlemi nedir, nasıl yapılır;

PUBG Mobile e-posta değiştirme işlemi genelde hesap satarken, veya takasa girilirken güvenlik açısından kullanıcı doğrultusunda yapılan bir işlem peki bu işlemi nasıl gerçekleştiririz?

İçindekiler

PUBG Mobile E-Posta Değiştirme Nasıl Yapılır?

  • İlk olarak PUBG Mobile giriş sağlıyoruz.
  • PUBG e-posta değiştirme işlemi için ilk olarak kayıtlı e-posta ile giriş yapmamız gerekmekte.
  • Kayıtlı e-posta ile giriş yaparken şifrenizi girdiğiniz halde “şüpheli bir etkinlik tespit ettik” şeklinde hata alıyorsanız, doğrulama kodu ile giriş yapmayı seçmelisiniz, doğrulama kodu mail hesabınıza gelecektir, eğer birincil kutusunda pubg mobile ile ilgili bir posta gelmedi ise, spam kutunuzu kontrol edin. Doğrulama kodunu girerek giriş yapıyoruz.
  • E-posta kutucuğuna tıklayarak yeni e-posta gir bölümüne bağlamak istediğiniz mail hesabını bağlıyorsunuz.
  • Yeni girdiğiniz hesaba aynı şekilde doğrulama kodu gelecektir, o kodu doğrulayarak e-posta değiştirme işlemini başarılı bir şekilde tamamlamış olursunuz.

PUBG Mobile Hakkında

PUBG Mobile , orijinal PlayerUnknown’s Battlegrounds’a benzer bir oynanışa sahiptir . Oyuncular uzak bir adaya paraşütle inerler ve maçtan önce seçilen oyun moduna bağlı olarak tek başına veya iki veya dört kişilik takımlar halinde ayakta kalan son oyuncu olarak kalmak için savaşırlar. Her maç yaklaşık 30 dakika sürer.

Oyun, katılımcıların yine maçtan önce seçilen birçok olası haritadan birinin üzerinde bir uçakta uçmasıyla başlar. Oyuncular haritayı geçerken paraşütle nereye ineceklerini seçerler. Uçak uçuşunu bitirdiğinde, adanın çevresinde mavi bir sınır oluşur ve güvenli bölge ile dış mavi bölge arasındaki sınırı işaretler. Güvenli bölge birkaç dakikada bir küçülür ve mavi bölgede kalan herkes, orada kaldıkları sürece, potansiyel olarak ölüm noktasına kadar sürekli sağlık kaybeder. Güvenli bölge daraldığında can kaybı oranı artar.

Oyuncular, hiçbir malzeme veya silah olmadan adaya ilk ulaştıklarında ve onları çevrelerinde veya diğer oyunculardan bulmaları gerektiğinde. Genel olarak, haritanın daha tehlikeli kısımlarında daha iyi silahlar ve teçhizatlar bulunur. Güvenli bölgenin düzenli olarak küçültülmesine ek olarak, geçici kırmızı bölgeler rastgele bombalarla dolu gibi görünebilir ve zaman zaman uçak, potansiyel olarak aşağıdakileri içeren özel ekipmanlı bir paketi serbest bırakmak için savaş alanının üzerinden uçar. adada başka bir yerde bulunamaz. Normal güvenli bölge küçültme dahil tüm bu özel olaylar, adil uyarı vermek için oyunculara gerçekleşmeden önce duyurulur.

PUBG’nin mobil versiyonuna özgü ek özellikler arasında oturum açma bonusları, görevler ve mikro hedefler, mürettebat alımı, takım arkadaşlarının yakınında daha büyük ve net işaretlerle harita ve pusula iyileştirmeleri ve otomatik yağma sistemi ve artan sayıda botlar.

Önerilen yazı: https://www.teknolojiblogum.com/pubg-mobile-kasma-sorunu/

Umarım Faydalı Olmuştur.

Leave a Reply